En bäddsoffa gör ditt hem mysigare

De flesta som köper bäddsoffor använder dem för att sova i, t.ex. för att man har så pass lite plats över där hemma att man inte har plats med både en säng och en soffa, men det behöver absolut inte var det enda sättet att använda en bäddsoffa på. Istället kan en bäddsoffa ha flera andra användningsområden också, bland annat:

Att ha i barnrummet
Som en extra säng, när kompisarna ska sova över eller det vankas pyjamasparty och så vidare. Uppskattas av barnen, som när de inte har någon som sover över där hemma även kan använda själva soffdelen som en soffa, så klart.

Se hela sortimentet av bäddsoffor – klicka här!

Inredningstips för en bäddsoffa

Att ha i ett gästrum eller på annat lämplig plats
Och använda som en extrasäng för gäster som sover över, helt enkelt. Hur ofta man har övernattande gäster varierar ju så klart, men har man detta ofta, eller många gäster åt gången, kan det vara så att man behöver en extra bäddsoffa fast man kanske har ett särskilt gästrum, och så vidare. Mest används en bäddsoffa för detta ändamål dock av de som inte har tillräckligt med plats över för ett helt extra gästrum, men som ändå vill kunna ha övernattande gäster, då passar en bäddsoffa, som ju kan ställas vart som helst, perfekt.

Att ha där man tittar på tv
Då kan man ju dra ut sängdelen när man tycker att det är lämpligt, och mysa i en ”säng” hela familjen, i samband med fredagsmys, lördagmornar eller när det är något man särskilt tycker om på tv. Mysigare än vad man tror, de flesta som skaffar en bäddsoffa för detta ändamål får användning för den mer ofta än vad de tror, för när man börjar mysa i den, är det faktiskt svårt att sluta!